Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Rruga e trëndafilave

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Rruga e trëndafilave

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

Brunilda Zllami
Rruga e trëndafilave
(Roman)
Nr. i faqeve: 456
ISBN 99943-33-95-X
Rrëfim i shtruar, tema prekëse dhe, sigurisht librin nuk mund ta lëshoni nga dora.