Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Lindur femër

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Lindur femër

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

Brunilda Zllami
Lindur femër
(Roman)
Nr. i faqeve: 456
ISBN 978-99943-0-037-2
Ja dhe një sprovë e re kaluar suksesshëm nga shkrimtarja e mirënjohur Brunilda Zllami...
Këtë radhë ajo do ta befasojë lexuesin e saj me zhanrin në të cilin po shkruan.
Një roman i verdhë? Jo vetëm kaq...
“Një zhdukje e bujshme e një gruaje të njohur për bukurinë e saj të hatashme, zgjon kuriozitetin e një qyteti të tërë duke shtruar një mori pyetjesh: është vrarë nga i shoqi, është larguar jashtë shtetit apo ka ndonjë mister që fshihet poshtë kësaj ngjarjeje?
Në të vërtetë romani ka pikën e vet më të fortë skalitjen e profileve psikologjike të personazheve, të cilët çdokush i has fare thjesht në jetën e përditshme.”