Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Lakmia

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Lakmia

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Brunilda Zllami
Lakmia
(Roman)
Nr. i faqeve: 432
ISBN 978-99943-0-099-0
Linja paralele realitetesh tipike shqiptare. Mbase është kjo një nga arsyet pse kjo autore, jo më e re, ka rrëmbyer zemrat e lexuesve që e ndjekin rregullisht. Lakmia e pangopur, korrupsioni, mashtrimi janë disa nga fenomenet që shpërfaqen brenda këtij libri.
Dëshira për të triumfuar, etja për pushtet, grykësia e pafre...
Po cili është çmimi i lakmisë? Kjo është pyetja, përgjigjja e së cilës mund të gjendet në këtë libër...