Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ëndrra e papërfunduar e një gruaje

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Ëndrra e papërfunduar e një gruaje

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Brunilda Zllami
Ëndrra e papërfunduar e një gruaje
(Roman)
Nr. i faqeve: 260
ISBN 978-99943-0-024-2
Një temë thekëse siç është prostitucioni përshkon dhimbshëm faqet e këtij romani të shkrimtares Brunilda Zllami, e cila ka ditur gjithnjë të godasë në shenjë në qëmtimin e realiteteve prekëse tipike shqiptare dhe historitë e njerëzve të zakonshëm.