Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Yjet nuk vishen kështu

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Yjet nuk vishen kështu

nga Botimet Dudaj

750 Lekë

Elvira Dones
Yjet nuk vishen kështu
(Roman)
Nr. i faqeve: 312
ISBN 978-99943-0-129-4
Të nesërmen e ditës që pashë fotografitë e Aurorës kufomë, pranova të bëja prostitutën. E të vdisja, pareshtur, nga ajo ditë.
Mos të qeshtë më buza e mos kujtofsh më as emrin tënd, o vrasës. Lus që të të shplahet kujtesa në valët e këtij deti. Se sikur kështu të mos ndodhë, sikur të sjellësh në mend atë që bëre, si do të ta gëlltisë shpirti lebetinë? Të dua aq sa të vdes për ty, më thoshe dikur. Por ti je e gjallë e unë nuk mund të të pështyj në fytyrë.