Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vanilje dhe çokollatë

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Vanilje dhe çokollatë

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Sveva Casati Modignani
Vanilje dhe çokollatë
Roman
Përktheu: Guri Shyti
Nr. i faqeve: 464
ISBN 978-99943-0-240-6
Vanilja e çokollata: dy shije të ndryshme, por që lidhen shumë mirë bashkë. Ashtu siç ndodh ngandonjëherë në dashuri. Ashtu siç i ndodhi edhe Pepes e Andreas, që, pas tetëmbëdhjetë vjetësh martesë dhe tre fëmijësh, kurrë nuk reshtën së dashuruari njëri-tjetrin. Por, një ditë, alkimia magjike prishet, kështu që ajo, e zhgënjyer dhe e poshtëruar nga aventurat dashurore të të shoqit, vendos të largohet dhe ta lërë atë vetëm të merret me mijëra problemet e përditshme. Një ndarje, e cila, gjithsesi, merr një rëndësi vendimtare për të dy pasi i ndihmon të shohin me vëmendje brenda vetvetes dhe ta gjejnë sërish njëri-tjetrin...