Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shpresa dhe gënjeshtra

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Shpresa dhe gënjeshtra

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Marian Keyes
Shpresa dhe gënjeshtra
(Roman)
Përktheu: Dorina Xhaxhiu
Nr. i faqeve: 484
ISBN 978-99943-0-211-6
Ana Uollsh pëson një aksident të rëndë automobilistik dhe një mëngjes gdhihet në divanin e sallonit të shtëpisë së prindërve në Dublin. Ç’u bë puna e saj si agjente e marrëdhënieve me publikun në Nju-Jork? Ku është burri i saj i dashur, Aidani, të cilit ajo i dërgon e-mail-e që mbeten pa përgjigje?
Së bashku me të motrën, detektiven private Helena, ajo i hyn kërkimit të të shoqit. Kthehet në Nju-Jork dhe e presin ndodhi të çuditshme.
Nën petkun e humorit, fshihet një histori e zymtë... A do të jetë e fortë Ana?