Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Zemër pasioni

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Zemër pasioni

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

Sveva Casati Modignani
Zemër pasioni
(Roman)
Përktheu: Aida Baro
Nr. i faqeve: 416
ISBN 978-99943-0-057-0
Një libër që flet për pasionet njerëzore, ato që përshkojnë gjithë këtë histori ku mbizotëron një protagoniste, e cila është e vendosur t’i realizojë ëndrrat e saj pa e tradhtuar vetveten. Liliana Korti rritet së bashku me të tre vëllezërit në një familje punëtore në Milanon e pasluftës. Nga prindërit ka mësuar të ruajë dinjitetin e saj dhe të kërkojë të drejtat në një shoqëri ku më të dobëtit pësojnë shpesh padrejtësi. Ndërkaq kohët ndryshojnë me shpejtësi: janë vitet e bumit ekonomik, të revoltave, vitet e errëta të terrorizmit, në një Milano ku ndërthuret politika me biznesin. Liliana djeg etapat: një sukses i jashtëzakonshëm në jetën e saj profesionale, një martesë e mrekullueshme me një burrë të dashur, dhe pastaj fundi i karrierës së saj të gjatë. Edhe një herë një formulë që të siguron fitoren: fat dhe shumë vullnet për t’ia dalë mbanë.