Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Rrugica “Dukeska”

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Rrugica “Dukeska”

nga Botimet Dudaj

900 Lekë

Sveva Casati Modignani
Rrugica “Dukeska”
(Roman)
Përktheu: Ira Panduku
Nr. i faqeve: 500
ISBN 978-99943-0-102-7
Jemi në Napoli, në fillim të shekullit XX. Midis Roza Avilianos, lindur dhe rritur në bodrumet e shtresave më të ulëta, dhe fisnikes Jozefa Paraviçini, gruaja e palumtur e princ Enrik Kastilias, lind një lidhje e fuqishme që, përtej dallimeve sociale, do t’i bashkojë për gjithë jetën. Përmes ngjarjeve të jetuara, shenjuar nga tragjedi dhe pasione, pasqyrohen dramat dhe vështirësitë e shekullit të kaluar në një afresk të fuqishëm dhe realist të një epoke. I dominuar nga dy figura të jashtëzakonshme femërore, ky është një roman që shpërthen me forcë ndjenja dhe ideale.