Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Karfica me trëndafil

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Karfica me trëndafil

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

Sveva Casati Modignani
Karfica me trëndafil
(Roman)
Përktheu: Guri Shyti
Nr. i faqeve: 388
ISBN 978-99943-0-056-3
Janë të shumtë “zogjtë grabitqarë” që i janë vërsulur pasurisë së mbetur të Spartak Rangonit, i mbiquajtur “Korsari”, për shkak të shpirtit të tij aventuresk dhe anijeve të tij që transportojnë drithëra në të gjithë botën. Por për Lenën, bashkëshorten e tij, tashmë tetëdhjetëvjeçare, gjëja që ka më shumë rëndësi është të shpëtojë nga ankandi ku po shiten pasuritë e familjes, një karficë në formë trëndafili, që ajo e quan fatndjellëse. Dhe ndërsa lufton për ta shtënë në dorë xhevahirin e çmuar dhe të shpëtojë fatet e familjes, ajo përjeton edhe njëherë gjithë historinë e saj, që nga vitet ’30 deri në ditët tona.