Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Si yjet që bien

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Si yjet që bien

nga Botimet Dudaj

900 Lekë

Sveva Casati Modignani
Si yjet që bien
(Roman)
Përktheu: Guri Shyti
Nr. i faqeve: 532
ISBN 978-99943-0-190-4
Historia plot aventura e mundime e një familjeje shumë të pasur nga Milanoja; ngjarjet, që zhvillohen përgjatë një shekulli, madje edhe në një hapësirë ndërkombëtare, sillen rreth një personazhi të paharruar femëror. Hija e një incesti, krijimi i një perandorie të madhe industriale, ngjyrimet e përgjakura të luftës, bota vezulluese e modës, plogështia e sensualitetit dhe të fshehtat e patreguara të njerëzve të pushtetshëm – këto janë pjesët përbërëse të këtij romani të dhunshëm e romantik, që e josh lexuesin dhe e përfshin në thellësitë e veta.