Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ndërmjetësi

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Ndërmjetësi

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

John Grisham
Ndërmjetësi
(Roman)
Përktheu: Etleva Hoxha Çepele
Nr. i faqeve: 368
ISBN: 978-99943-0-041-9
Në orët e tij të fundit në detyrë, Presidenti që së shpejti do të largohet nga detyra, firmos një amnisti të diskutueshme, nga ato “të minutës së fundit”, për Xhoel Bekmanin, një ndërmjetës qeveritar famëkeq i Uashingtonit, që gjashtë vitet e fundit i ka kaluar në një burg federal. Presidenti e ka lëshuar këtë amnisti vetëm pasi ka pasur shumë presion nga CIA. Me sa duket, Bekmani në ditët e tij më të mira si ndërmjetës, mund të ketë marrë vesh sekrete që komprometojnë sistemin më të ndërlikuar në botë të mbikëqyrjes satelitore. Pyetja për të cilën CIA pret përgjigje është: kush do ta vrasë?