Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Engjëj dhe djaj

Libra dhe CD / Triller

Engjëj dhe djaj

nga Botimet Dudaj

990 Lekë

Dan Brown
Engjëj dhe djaj
(Roman)
Përktheu: Amik Kasoruho
Nr. i faqeve: 480
ISBN 99943-33-25-9
Përpara se të shpërthente te “Kodi i Da Vinçit”, simbologjisti me famë botërore i Harvardit, Robert Langdoni, thirret nga një institut zviceran kërkimesh shkencore për të transkriptuar një simbol të lashtë, damkosur në gjoksin e një fizikani të vrarë. Ajo çka ai zbulon, i kalon kufijtë e imagjinatës: një hakmarrje vrastare kundër Kishës Katolike, e kryer nga një sekt qindraveçar - Të Përndriturit.
I prirur dëshpërisht për të shpëtuar Vatikanin nga një armë e fuqishme shkatërrimi në masë, Langdoni bashkëpunon në Romë me një shkencëtare të bukur e misterioze, Viktoria Vetrën. Të dy së bashku, ata përfshihen nga një ngut i ankthshëm në një gjueti kriptasht të damkosura, varresh misterioze, katedralesh të braktisura dhe kupolash, që fshehin sekretet e botës… dhe rrugën e harruar prej kohësh tashmë: atë të Të Përndriturve.