Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Thika e mprehtë

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Thika e mprehtë

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Philip Pullman

Thika e mprehtë

Përktheu: Artan Miraka

Nr. i faqeve: 324

ISBN 978-99943-0-086-0

Lira e vogël guximtare kalon një portë vezulluese në qiell dhe gjendet në një qytet shumë të bukur e të shkretë, në botën tjetër, ku rrugët ruhen nga fantazmat që ushqehen me shpirtra dhe në qiell dëgjohet rrahja e largët e flatrave të engjëjve. Por nuk është e vetme: dymbëdhjetëvjeçari Uill Perri, që arratiset nga jeta e tij pas një vrasjeje, ka hyrë gjithashtu në këtë mbretëri të re.

Në një udhëtim të rrezikshëm nga bota në botë, Lira dhe Uilli zbulojnë një sekret vdekjeprurës: një objekt me një fuqi të jashtëzakonshme shkatërruese. Në çdo hap që hedhin, ata i afrohen një rreziku gjithnjë e më të madh – dhe së vërtetës tronditëse të destinacionit të tyre.