Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Beteja e fundit

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Beteja e fundit

nga Botimet Dudaj

600 Lekë

C.S. Lewis

Kronikat e Narnies vëll. 7

Beteja e fundit

(Roman)

Përktheu: Mimoza Sulaj

Nr. i faqeve: 188

ISBN 978-99943-0-206-2

Këtu tregohet historia që vë provë besimin. Si e ngjallin gënjeshtrat frikën, ku çdo shpresë duket e humbur?