Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Nipi i magjistarit

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Nipi i magjistarit

nga Botimet Dudaj

600 Lekë

C.S. Lewis

Kronikat e Narnies vëll. 6

Nipi i magjistarit

(Roman)

Përktheu: Margarita Sulaj Skënderi

Nr. i faqeve: 188

ISBN 978-99943-0-205-5

Gjatë një përpjekjeje të guximshme për të shpëtuar një jetë, dy shokë përfundojnë në një botë tjetër, ku një shtrigë e keqe përpiqet t’i mbajë skllevër.