Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Djaloshi dhe kali

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Djaloshi dhe kali

nga Botimet Dudaj

600 Lekë

C.S. Lewis

Kronikat e Narnies vëll. 5

Djaloshi dhe kali

(Roman)

Përktheu: Margarita Sulaj Skënderi

Nr. i faqeve: 204

ISBN 978-99943-0-202-4

“Djaloshi dhe kali” është historia e kuajve që flasin, e tradhtisë që zien, e vendit ku gjithçka pritet të ndodhë, ashtu si të jetë e thëna.