Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Karrigia e argjendtë

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Karrigia e argjendtë

nga Botimet Dudaj

600 Lekë

C.S. Lewis

Kronikat e Narnies vëll. 4

Karrigia e argjendtë

(Roman)

Përktheu: Leonard Doka

Nr. i faqeve: 212

ISBN 978-99943-0-177-5

“Karrigia e argjendtë” është historia e shpëtimit të një princi të mbajtur peng, ku shpëtimtarët përballen me më të bukurën dhe më vdekjeprurësen e të këqijave që mund të kishin imagjinuar ndonjëherë.