Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Udhëtimi i anijes me vela

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Udhëtimi i anijes me vela

nga Botimet Dudaj

600 Lekë

C.S. Lewis

Kronikat e Narnies vëll. 3

Udhëtimi i anijes me vela

(Roman)

Përktheu: Leonard Doka

Nr. i faqeve: 216

ISBN 978-99943-0-121-9

“Udhëtimi i anijes me vela” është historia e zgjimit të një dragoi, e yjeve që shkelin mbi tokë, e vendit ku mund të ndodhë gjithçka. Është udhëtmi i një mbreti dhe shokëve të tij, që shkojnë përtej gjithë vendeve të njohura të kësaj bote.