Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Princi Kaspian

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Princi Kaspian

nga Botimet Dudaj

600 Lekë

C.S. Lewis

Kronikat e Narnies vëll. 2

Princi Kaspian

(Roman)

Përktheu: Leonard Doka

Nr. i faqeve: 184

ISBN 978-99943-0-055-6

Një vend ku flasin kafshët, ku flasin pemët, ku pritet të fillojë një betejë.

Një princ, të cilit i mohohet e drejta legjitime e fronit, mbledh ushtrinë në një përpjekje të dëshpëruar për të larguar nga toka e tij një princ të rremë.