Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mjellma e zezë

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Mjellma e zezë

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

Sveva Casati Modignani

Mjellma e zezë

(Roman)

Përktheu: Guri Shyti

ISBN: 99943-33-93-6

Nr. i faqeve: 422

Familja Montalto është një sagë për tre breza botuesish përgjatë pesëdhjetë vjetëve të fundit. Midis pasioneve, intrigave, tradhtive e zhgënjimeve, që shpesh e vënë në rrezik fatin e ndërmarrjes, dalin në pah figurat e Emilianos, i mbiquajtur Mjellma e Zezë, i biri i kryetarit të trungut të familjes, dhe Arletës, gazetares së bukur e të re, të dashuruar me të. Bashkë me forcën e ndjenjës që i bashkon, do të arrijnë t’ia kthejnë dinjitetin dhe prestigjin emrit të Montaltove. Një roman plot patos, i shkruar me mjeshtëri.