Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Paradoksi i kohës

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Paradoksi i kohës

nga Botimet Dudaj

700 Lekë

Eoin Colfer

Paradoksi i kohës

(Roman)

Përktheu: Elona Mistrovica

Nr. i faqeve: 392

ISBN 978-99943-0-182-9

Në librin e gjashtë, Artemis Fowl-i zbulon se e ëma është duke vdekur për shkak të një sëmundjeje ngjitëse të marrë përmes magjisë. Antidoti i vetëm është një lëng i prodhuar nga truri i një lemuri (lloj majmuni), i zhdukur tetë vite më parë nga vetë Artemisi. Nr.1 arrin të krijojë një derë kohore. Artemisi e detyron Magjistricë Shtupën të shkojë me të për të ndalur Artemisin e 8 viteve më parë. Për fat të keq, gjatë udhëtimit të tij prapa në vite, do të ndeshet me të papritura jo të këndshme.