Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mallkimi fuku Mallkimi fuku Mallkimi fuku Mallkimi fuku Mallkimi fuku Mallkimi fuku Mallkimi fuku
Mallkimi fuku Mallkimi fuku Mallkimi fuku Mallkimi fuku Mallkimi fuku Mallkimi fuku Mallkimi fuku

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Mallkimi fuku

nga Botime Pegi

1.000 Lekë

Titulli: Mallkimi fuku

Autor: Junot Diaz

Përktheu: Çetina Bushati

Gjinia: Roman

Data e botimit: nëntor 2011

Numri i faqeve: 280

Oskari është një djalë i ëmbël, me diellin shkatërrimtar të një vetmie të zgjedhur, një romantik nga Nju-Xhersi, i cili ëndërron të bëhet shkrimtar dhe, mbi të gjitha, të gjejë dashurinë. Por, Oskari nuk arrin të marrë asnjëherë atë që do, për shkak të një fuku-je: mallkimit që ka rënë mbi breza të tërë të familjes së tij, duke i ndjekur ata në emigrime epike drejt Shteteve të Bashkuara dhe sërish gjatë kthimit për në atdhe.

“Një libër i jashtëzakonshëm, prekës, me një prozë plot adrenalinë... Një nga zërat më të veçantë dhe më tërheqës të letërsisë bashkëkohore”.

The New York Times