Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2
Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2 Ditari rozë 2

Libra dhe CD / Roman i ilustruar

Ditari rozë 2

nga Botime Pegi

450 Lekë

Titulli: Ditari rozë 2

Titulli në origjinal: Pink diary, vol. 2

Autore: Jenny

Përktheu: Ilir Haxhi

Zhanri: Roman vizatimor

Data e botimit: Shkurt 2013

Numri i faqeve: 183

Tashmë Kiokoja vuan pasojat e zemërimit të Akemit e, ndërsa vazhdon të mbajë të njëjtin qëndrim të vrazhdë ndaj saj, një ndihmë e papritur i vjen për t’i ndriçuar jetën.

Ndërkohë Sashikoja, duke parë që lidhja e saj po dobësohet, vendos të lërë një takim dashurie me Tomin, për të qartësuar gjërat mes tyre.

Por Akemi merr masat e duhura për t’i penguar.