Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
A di të fërshëllesh Johana?

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

A di të fërshëllesh Johana?

nga Shtepia Botuese Dituria

500 Lekë

"A di të fërshëllesh, Johana?" është historia e veçantë e djaloshit Berra, i cili nuk ka gjysh dhe krejt papritur vendos të shkojë një ditë në shtëpinë e të moshuarve, së bashku me shokun e pandarë, Ulfin. Aty takon Nilsin, gjyshin ideal, dhe që të tre bëhen miq të ngushtë. Me ilustrime të jashtëzakonshme nga Anna Höglund, "A di të fërshëllesh, Johana?" është një libër interesant e prekës, klasik në shumë vende, një dëshmi e lidhjes mes brezit të ri dhe brezit të vjetër.