Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Princesha Histaminë

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Princesha Histaminë

nga Shtepia Botuese Dituria

600 Lekë

Njihuni me Histaminën, vogëlushen protagoniste të këtij libri! Përshëndetje! Unë quhem Histaminë dhe jam njëmbëdhjetë vjeçe. Thonë se jam shumë e bukur (kjo s’ka diskutim) dhe e padurueshme (për këtë kundërshtoj!). Ndryshe nga ju, unë nuk duroj asgjë të padurueshme: njerëzit që vijnë erë të keqe, njerëzit që gënjejnë, njerëzit shumë të trishtuar ose shumë të lumtur, saqë nuk luajnë as gishtin, për të bërë ndonjë gjë tjetër. Sigurisht, jeta nuk është aspak e thjeshtë për dikë si puna ime. Por në këtë betejë të përditshme, unë kam disa aleatë. Duke filluar nga kafshët. Doni të dini përse më quajnë Histaminë? Pyesni mjekun e familjes. Unë po ju them vetëm se jam alergjike ndaj gjithçkaje, përveç dashurisë, ëndrrave dhe lirisë… Ky është vëllimi i parë i kujtimeve të mia. Edhe në moshën njëmbëdhjetëvjeçare, kur ke një jetë të pasur, ka shumë për të kallëzuar. Për fëmijë nga 8 vjeç...