Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kërcim në bosh

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Kërcim në bosh

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Timo Flloko

Kërcim në bosh
Poezi
ISBN 978-99943-0-528-5
Çmimi: 800 lekë

Uni im,

në natë,

me vdekjen hipotetike,

nën re surreale lart,

sublimon.

Për shkak të rastësisë,

A të profecisë,

Absurdes së jetës,

Çmendurisë...

Hidhem,

në çart,

nga kati 107!

(Çfarë ka të jashtëzakonshme,

heroike,

unikale,

në një vdekje

imagjinare?!)