Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Fuqia

Libra dhe CD / Libra praktikë

Fuqia

nga Botimet Dudaj

1.200 Lekë

Rhonda Byrne

Fuqia

Përktheu: Juliana Nikolla

Nr. faqe: 272

ISBN 978-99943-0-484-4

Çmimi: 1200 lekë

Qëllimi i Rhonda Byrne është:

Lumturi për miliona njerëz.

Filloi udhëtimin e saj me filmin Sekreti që u pa nga milliona njerëz anembanë planetit. Vijoi me librin Sekreti një bestseller botëror i botuar në mbi 46 gjuhë të huaja.

Tani me Fuqia, Rhonda Byrne vazhdon punën e saj të thelluar, duke zbuluar të vetmen forcë madhore në universin tonë.

Ti je i destinuar të jetosh një jetë të mrekullueshme

Me këtë libër dëshiroj të të rrëfej mënyrën sesi mund të arrish të kesh një jetë të mrekullueshme. Ka kaq shumë për të mësuar për të dhe gjithçka është vërtet e bukur. Në fakt është përtej së bukurës. Është fenomenale!

Jeta është më e thjeshtë nga sa ti e mendon, dhe ndërsa arrin të kuptosh sesi ajo funksionon e gjithashtu Fuqinë që ke brenda vetes, do të mund të përjetosh magjinë e jetës në gjithë plotshmërinë e vet-pikërisht atëherë do të kesh një jetë të mrekullueshme!

-nga libri Fuqia