Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926

Libra dhe CD / Histori

Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Arben Puto 1924-2016

Lindi në Gjirokastër. Ka studiuar në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Moskës, dega e së drejtës ndërkombëtare publike. Me hapjen e Universitetit të Tiranës, më 1957, ka punuar si pedagog dhe punonjës shkencor në Fakultetin Juridik, derisa doli në pension më 1990. Është autor i një numri veprash në fushën e së drejtës ndërkombëtare dhe historisë së diplomacisë.