Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Lakër Turshi me vaj ulliri ekstra i virgjër, portokall, ulli dhe presh 450g

Te gjitha per shtepine / Bime te egra

Lakër Turshi me vaj ulliri ekstra i virgjër, portokall, ulli dhe presh 450g

nga Grepi Outlet

300 Lekë

Lakër Turshi me vaj ulliri ekstra i virgjër, portokall, ulli dhe presh 450g.