Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Fustane nga usa, okazion, cmime ne kosto, mbyllje aktiviteti

Veshje / Fustane

Fustane nga usa, okazion, cmime ne kosto, mbyllje aktiviteti

nga Rea.usa

400 Lekë

Fustane nga USA, sasi e konsiderueshme me mundesi zgjdhje, shiten per arsye mbyllje aktiviteti. Material mjaft cilesor, cmime nen kosto qe fillojne nga 400 lek copa deri ne 5000 lek copa. Te gjithe artikujt pothuaj me 90% zbritje nga cmimi qe kane pasur apo qe kane modele te ngjshme ne dyqanet e tjera. Perfitoni, likuidim total per arsye te lirimit te ambientit ku ndodhen. Shiten per arsye mbyllje aktiviteti bashke me raftet e dyqanit te cilat jane punime hekuri, me syprine xhami, design dhe punim mjaft cilesor.

Cel 0682121120