Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vaj Ulliri

Te gjitha per shtepine / Bime te egra

Vaj Ulliri

nga Grepi Outlet

1.000 Lekë

Vaj Ulliri, i prodhuar nga ullinj të varietetit Arbequana, të rritura në Golem të Lushnjes. Trajtuar pa pesticide, por me mbrojtës biologjik.