Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Boronice me Raki

Te gjitha per shtepine / Bime te egra

Boronice me Raki

nga Grepi Outlet

400 Lekë

Produkti përbëhet nga raki, boronicë dhe sheqer. Ai nuk përmban konservantë dhe është tërësisht një përzierje natyrale.