Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Fustan Blu Marine masa 6 cmimi 5850 lek

Veshje / Fustane

Fustan Blu Marine masa 6 cmimi 5850 lek

nga Rea.usa

5.850 Lekë

Fustan bust, blu marine, i ri, i sjelle nga USA, material mjaft cilesor. Pjesa e bustit me "trendafila" e ben mjaft te hijshem dhe festiv, masa 6, cmimi 5850 leke i diskutuar. Kemi edhe disa modele te tjera me cmime okazion per cilesine qe kane.

Stok i konsiderueshem me mbundesi zgjdhje me cmime nen kosto, cmime qe fillojne nga 400 lek copa deri ne cmimin e modelit te reklamuar qe eshte ne cilesine superiore, shiten per arsye mbyllje aktiviteti bashke me raftet e dyqanit te cilat jane punime hekuri, me syprine xhami, design dhe punim mjaft cilesor.

Cel 0682121120