Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Puthja e fundit

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Puthja e fundit

nga Botimet Dudaj

250 Lekë

Puthja e fundit

(Poezi)

Nr. i faqeve: 84

ISBN 99943-33-29-1

Çmimi: 250 lekë

Ky vëllimi i ri poetik i Irma Kurtit sjell për lexuesin lirika që përshkohen nga ndjenja e dashurisë dhe e dhimbjes së pafund për humbjen e njeriut të dashur. Vargjet sjellin gjithashtu çaste të paharrueshme, copëza kujtimesh, ëndrra të këputura e zhgënjime në kërkim të dikujt që ndoshta nuk ekziston. Ky libër vjen pas disa botimeve të tjera me poezi, që janë mirëpritur nga lexuesi.