Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Midis dy brigjeve

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Midis dy brigjeve

nga Botimet Dudaj

500 Lekë

Irma Kurti

Midis dy brigjeve

Roman

Nr. faqe: 188

ISBN 978-99943-0-157-7

Çmimi: 500 lekë

Ky libër është për të gjithë ata që, ashtu si unë, jetojnë çdo ditë me një boshllëk të madh. Asnjë dhimbje nuk i ngjan tjetrës; kjo është dhimbja ime dhe mban imazhin e njeriut tim që nuk është më. Asnjë dhimbje nuk është më e madhe apo më e vogël se tjetra, kur ajo të pushton shpirtin, të bën të vuash njëlloj.

Doja vetëm që brengës sime, trishtimeve të mia t’u jepja zë, t’i rrokëzoja, t’i ktheja në fjalë. Ky zë buron nga thellësia ime dhe unë kam ndërtuar një pakt me dhimbjen: e kam bërë pjesë të së përditshmes sime, të zgjimit tim, të përgjumjes sime.