Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Permbledhje legjislacioni per Gjendjen Civile

Libra dhe CD / Libra Teknikë

Permbledhje legjislacioni per Gjendjen Civile

nga albjuris Tirana

1.000 Lekë

Nuk e merrni me mend sa ka ndryshuar legjislacioni per gjendjen civile. eshte nje seir e tere ligjesh te reja sidomos dhe akte nenligjore. te gjithe kemi veprime te nevojshme me zyrat e gjendjes civile neper njesite vendore. e cudithshme eshte se te gjitha keto zyra varen nga qendra, pra nga Drejtoria e Pergjithshme e Gjendjes Civile e cila esht ene varesine e Ministrise se Brendshme. pe rnje njohje me te gjere te legjislacionit ne kete fushe, si mund te ndryshohet emri apo gjera te tilla, lexoni permbledhjen e legjislacionit ne kete fushe. Lexim te mbare!