Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kodi Civil i viti 1929 ( Kodi i Zogut ) Kodi Civil i viti 1929 ( Kodi i Zogut )
Kodi Civil i viti 1929 ( Kodi i Zogut ) Kodi Civil i viti 1929 ( Kodi i Zogut )

Libra dhe CD / Libra praktikë

Kodi Civil i viti 1929 ( Kodi i Zogut )

nga albjuris Tirana

2.000 Lekë

Libri i duhur per te gjithe personat qe duan te bejne nje paralele se si ka evoluar e drejta jone civile ne krahasim me te drejten civile te 1929