Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kodi Penal

Libra dhe CD / Libra Teknikë

Kodi Penal

nga albjuris Tirana

900 Lekë

Kodi penal sapo ka ndryshuar perseri, me ligjin nr.82/2016. per pasoje versioni i fundit eshte ky qe sapo kemi nxjerre nga shtypi. Ky kod qartesoi permbajtjen e nenit 278 te kodit penal si dhe 55. ne e kemi pasuruar kete kod me praktiken gjyqesore te gjykates se larte dhe Gjykates Kushtetuese.