Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kodi Civil dhe i Procedurës Civile Kodi Civil dhe i Procedurës Civile
Kodi Civil dhe i Procedurës Civile Kodi Civil dhe i Procedurës Civile

Libra dhe CD / Libra praktikë

Kodi Civil dhe i Procedurës Civile

nga albjuris Tirana

2.000 Lekë

Kodi Civil dhe i Procedurës Civile ështe libri me të cilin cdo qytetar i thjeshtë pa pasur nevojë per kualifikim juridik, mund të informohet dhe të krijojë një përshtypje te parë çeshtjeve civile me te cilat mund te përballet ne jete.

Një liber i domosdoshëm për librarinë tuaj !