Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
ZAMBAKET E UJIT ZAMBAKET E UJIT ZAMBAKET E UJIT
ZAMBAKET E UJIT ZAMBAKET E UJIT ZAMBAKET E UJIT

Vepra Arti / Piktura

ZAMBAKET E UJIT

nga Galeria E.RIRA

70.000 Lekë

Pikture, vaj ne kanavace

55 x 70 cm