Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Lombardo Ivrea Fat Bike Biçikletë Lombardo Ivrea Fat Bike Biçikletë Lombardo Ivrea Fat Bike
Biçikletë Lombardo Ivrea Fat Bike Biçikletë Lombardo Ivrea Fat Bike Biçikletë Lombardo Ivrea Fat Bike

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Lombardo Ivrea Fat Bike

nga Grepi Outlet

122.600 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 14.8 Kg

Telajo Aliazh alumini 6061 (Integrated special frame fat bike)

Piruni Alloy special fat bije 1-1/8- – disc brake

Grupi 2×9 Speed Shimano deore

Devijuesi prapa Shimano alivio M4000 9 speed

Rotalibri Shimano Deore HG300 / 12-36 teeth

Devijuesi para Shimano Alivio – M616

Korona e madhe Prowheel / 175 mm, 40×28 teeth

Komandimi i marshave Shimano – M430

Zinxhiri 9 speed

Shala San marco era or lombardo corsa

Tubi i shales Lombardo alloy 31,6x400mm / black

Frenat Shimano – M355 Hydraulic disc brake

Gomat Lombardo 26×4,00

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj