Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Lombardo Amantea 100 U-D / 28” – 21 V

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Lombardo Amantea 100 U-D / 28” – 21 V

nga Grepi Outlet

53.200 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 13 Kg

Telajo Aliazh Alumini 6061 Integrated

Piruni Lombardo Alloy suspension (cert. EN) / 30mm

Grupi 3×7 Shimano Tourney and Revo

Devijuesi prapa Shimano Tourney – TX35

Rotalibri Shimano – TZ20 / 14-28 teeth

Devijuesi para Shimano Tourney – TZ30

Korona e madhe Lombardo alloy / 170mm, 42x34x24 teeth

Marshat Shimano Revo-Shift – RS36

Zinxhiri Kmc – Z51 / Z Bridge shape

Shala Royal Mach / or lombardo amantea

Tubi i shales Lombardo alloy 27,2x300mm / black

Frenat Lombardo alloy V-brake

Gomat Lombardo 700x35mm

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj