Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Heliter 26″ Biçikletë Heliter 26″
Biçikletë Heliter 26″ Biçikletë Heliter 26″

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Heliter 26″

nga Grepi Outlet

30.500 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 16.5 Kg

Telajo 26″ Steel

Piruni Pilot 26

Grupi R/L Shimano 7/3 Speed

Devijuesi prapa Shimano

Rotalibri F/R Shimano

Devijuesi para Shimano

Korona e madhe Pilot Alloy

Komandimi i marshave Shimano 7-Speed

Zinxhiri KMC 7 Speed

Shala Pilot

Tubi i shales Alloy 27,2x300mm / Black

Frenat Disk Brake Shimano

Gomat Compass 26″x2.125mm

Vendi i prodhimit Made in Taiwan

Garancia 12 Muaj