Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Panamera

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Panamera

nga Grepi Outlet

53.000 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Struktura:

Trupi i Bicikletës 26″ Alumin
Piruni i Bicikletës 26″ Alumin Zoom me Amortizer
Sistemi i frenimit:
Dorza të frenave Shimano STEF51L dhe STEF51R
Ndërruesit e Shpejtësive:
Ndërruesi i Djathët: Shimano STEF659R2 9 Shpejtësi
Ndërruesi i Majt: Shimano STEF65L2 3 Shpejtësi

Disqet:
Disku i Parë: Shimano SMRT30
Disku i Pasëm: Shimano SMRT30