Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Lombardo Taormina 26″ / SC Biçikletë Lombardo Taormina 26″ / SC Biçikletë Lombardo Taormina 26″ / SC
Biçikletë Lombardo Taormina 26″ / SC Biçikletë Lombardo Taormina 26″ / SC Biçikletë Lombardo Taormina 26″ / SC

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Lombardo Taormina 26″ / SC

nga Grepi Outlet

43.000 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 14 Kg

Telajo Alloy monotube special design

Piruni Hi-Ten Tig

Grupi 6 speed

Devijuesi prapa Shimano Tourney – TX35

Rotalibri Shimano – TZ20 / 14-28 teeth

Devijuesi para ——

Korona e madhe Lombardo steel / 170mm, 42 teeth

Komandimi i marshave Shimano Revo-Shift – RS36

Zinxhiri Kmc – Z51 / Z Bridge shape

Shala Royal freeway

Tubi i shales Lombardo alloy 27,2x300mm

Frenat Lombardo alloy V-brake

Gomat 26×1.50 / black white slik

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj