Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Lombardo Siena 200 /28″ – 21 V Biçikletë Lombardo Siena 200 /28″ – 21 V Biçikletë Lombardo Siena 200 /28″ – 21 V
Biçikletë Lombardo Siena 200 /28″ – 21 V Biçikletë Lombardo Siena 200 /28″ – 21 V Biçikletë Lombardo Siena 200 /28″ – 21 V

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Lombardo Siena 200 /28″ – 21 V

nga Grepi Outlet

39.000 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 16.5 Kg

Telajo Hi-Ten tig trekking

Piruni Hi-Ten tig trekking

Grupi 3×6 Shimano Tourney

Devijuesi prapa Shimano Tourney – TX35

Rotalibri Shimano – TZ20 / 14-28 teeth

Devijuesi para Shimano Tourney – TZ30

Korona e madhe Lombardo steel / 170mm, 42x34x24 teeth

Komandimi i marshave Shimano Revo-Shift – RS36

Zinxhiri Kmc – Z51 / Z Bridge shape

Shala Royal Rio or lombardo mirafiori

Tubi i shales Lombardo alloy 25,4x300mm / black

Frenat Lombardo alloy V-brake

Gomat Lombardo 700x35mm / B-W Line

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj