Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Lombardo Rimini /26″ SC

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Lombardo Rimini /26″ SC

nga Grepi Outlet

33.200 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 15 Kg

Telajo Steel monotube

Piruni Hi-Ten Tig

Grupi Single speed

Devijuesi prapa ——

Rotalibri Single speed / 18 teeth

Devijuesi para ——

Korona e madhe Lombardo alloy / 170mm, 42 teeth

Komandimi i marshave ——

Zinxhiri Kmc – Z51

Shala Lombardo Rimini

Tubi i shales Lombardo alloy 25,4x300mm

Frenat Lombardo alloy V-brake

Gomat 26×1.50 / black white slik

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj