Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Lombardo Rimini / 26” Alloy – Sh. 6 Vel Biçikletë Lombardo Rimini / 26” Alloy – Sh. 6 Vel
Biçikletë Lombardo Rimini / 26” Alloy – Sh. 6 Vel Biçikletë Lombardo Rimini / 26” Alloy – Sh. 6 Vel

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Lombardo Rimini / 26” Alloy – Sh. 6 Vel

nga Grepi Outlet

42.500 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 15.5 Kg

Telajo Aliazh Alumini 6061 Monotube

Piruni Hi-Ten Tig

Grupi 1×6 Shimano Tourney

Devijuesi prapa Shimano Tourney – TX35

Rotalibri Shimano – TZ20 / 14-28 teeth

Devijuesi para ——

Korona e madhe Lombardo alloy / 170mm, 42 teeth

Komandimi i marshave Shimano Revo-Shift – RS36

Zinxhiri Kmc – Z51 / Z Bridge shape

Shala Lombardo Rimini with elastomer

Tubi i shales Lombardo alloy 27,2x300mm

Frenat Lombardo alloy V-brake

Gomat 26×1.50 / black white slik

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj