Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Lombardo Panarea 100/26″/D

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Lombardo Panarea 100/26″/D

nga Grepi Outlet

33.900 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 16 Kg

Telajo Hi-Ten Tig

Piruni Lombardo Alloy Zoom CH-327 / 50mm

Grupi 3×7 Speed Shimano Tourney

Devijuesi prapa Shimano Tourney – TY21

Rotalibri Shimano – TZ21 / 14-28 teeth

Devijuesi para Shimano Tourney – TZ30

Korona e madhe Lombardo steel / 170mm, 42x34x24 teeth

Komandimi i marshave Shimano Revo-Shift – RS36

Zinxhiri Kmc – Z51 / Z Bridge shape

Shala Lombardo Panarea

Tubi i shales Lombardo alloy 25,4x300mm / Black

Frenat Lombardo alloy V-brake

Gomat Lombardo 26×1.95

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj